Alle producten in de aanbieding
Heerlijk op wintersport!

Wij zijn een webwinkel die 24 uur bereikbaar is. Wij proberen dit 365 dagen per jaar voor u te doen. Om u als klant te garanderen dat het ook veilig en zonder problemen bij ons kan blijven winkelen, is onderhoud soms noodzakelijk. Hierdoor moeten wij soms de webshop op "onderhoud" zetten. Dan zijn we niet bereikbaar. Wij proberen dit tot een minimaal te beperken. 

Normale bereikbaarheid
Hieronder het overzicht per medium:

Mail: 24/7, waarbij wij op werkdagen binnen 48 uur reageren en in het weekend(vanaf vrijdag gerekend) 96 uur.  

Chatten wanneer online: op werkdagen, daarna conform email 48 respectievelijk 96 uur.

Telefonisch: 09:00 t/m 16:30 op werkdagen 


Vakantie en onderhoud

Wij zijn gemiddeld 8 weken per jaar op vakantie of vanwege onderhoud beperkt bereikbaar. Tevens kan het zijn dat een deel van de producten zijn uitgeschakeld die wij betrekken uit ons vaste magazijn. Alle overige producten kunt u dan gewoon bestellen echter met een wat vertraagde levertijd. 

Hieronder vindt u onze belangrijke data. U wordt door ons "popup" scherm geattendeerd als er iets belangrijks te melden is!

Omschrijving:

Wij zijn de winkels opnieuw aan het inrichten. Alle webwinkels vallen vanaf 1 januari 2019 onder Warenhuisdichtbij.nl. Echter vanwege deze uitbreidingen moet er extra onderhoud aan ons producten bestand worden uitgevoerd wat effect heeft op de levertijd van onze producten.  

  • Vanwege onderhoud van 1 augustus juli t/m 1 december; deze winkel is in opbouw en u kunt de producten bestellen, maar er volgt geen levering. Wij wijzen u naar Eltomi.nl of Bootenoutdoorstore.nl of Kados-online.nl.  Onze excuus voor het ongemak. 

Eerstvolgende vakantie-data: 

  • Maand September 2 week, datum volgt!


Mail voor het beantwoorden van uw vragen wegens onze vakantie naar:

info@kados-online.nl

Volg ons op Facebook