Alle producten in de aanbieding
Heerlijk op wintersport!

Vanaf maandag 1 oktober 2018 is kados-online.nl (.be) opgaan in het Warenhuisdichtbij concept. Zoals u heeft  gemerkt is de layout aangepast en heeft ieder webwinkel een verschillende kleur! 

Voor alle Eltomi klanten, wij zijn per 1 oktober opgehouden met een aparte webwinkel. Wij hebben Eltomi.be geïntegreerd in de kados-online. Uw mailadres staat in het systeem waardoor u uw wachtwoord kan aanpassen. Alle order gegevens worden per 1 januari 2019 toegevoegd. 

Wat veranderd er?
Het shop gemak mobiel is door deze verandering van layout aanzienlijk verbeterd. Tevens is de webshop software aangepast naar de nieuwste versie waardoor er allerlei nieuwe functies zijn toegevoegd. Kados-online heeft per 1 oktober een onafhankelijke webshop keurmerk gekregen en daar zijn wij trots op. 

De inhoud qua producten veranderd er veel. Ons aanbod wordt veel bredere en veel groter. Het aanbod wordt verdeeld over een drietal webwinkels. De verdeling ziet er zo uit:

Eltomi.nl (.be)Onderdeel geworden van de Kados-online (warenhuisdichtbij concept). 
Kados-online.nl (.be): Een winkel met verrassende Cadeau artikelen, met meer dan 35.000 artikelen!
Boot & Outdoor Store.nl: Winkel voor de watersport die in 2019 uitgebreid met producten voor de Zeilsport, Fun Watersport en Elektrisch varen.

Trouwe klant beloning
Wij kennen een loyaliteit punten systeem waarbij onze trouwe klanten punten sparen die je kunt omzetten naar een korting. Bij uw bestelling ziet u hoeveel punten u met deze bestelling kunt opbouwen. In uw account gegevens vindt u hoeveel u al heeft opgebouwd. 

Korting aanvragen (offerte)
Vanaf 1 november is de mogelijkheid om aankopen boven de € 250,00 een extra korting aan te vragen. Een offerte. Dit betreft een totaal bedrag van de winkelwagen. Dit kunt u doen zodra u bij ons een account heeft en bent ingelogd. 

LET OP bestaande klanten van Kados-online kunnen problemen ondervinden bij inloggen!!

Nieuw wachtwoord instellen
Als u eerder een bestelling heeft gedaan en bij kades-online en u heeft een account aangemaakt, is uw mailadres in ons systeem bekend. U kunt dan eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken door:

  1. Klik op deze link:  Uw Wachtwoord vergeten
  2. Vul uw mailadres in en druk op verzenden. 
  3. U ontvangt op uw mailadres een instructie hoe verder.

    U kunt ook op het beginscherm op inloggen drukken en daarna op Wachtwood vergeten. Als u eerder een bestelling heeft gedaan en bij ons een account heeft aangemaakt, is uw mailadres in ons systeem bekend. U kunt dan eenvoudig een n


Wijziging in Retouren
U kunt uw artikelen binnen 30 dagen na de bestelling datum aan ons terugsturen. LET OP niet afleverdatum! U kunt dit eenvoudig doen door in te loggen en het gekochte artikel retour te melden. Heeft u geen account, gebruik ons contact formulier hiervoor. 
Hierbij zijn de verzendkosten voor uzelf. Lees verder herover op ons retourbeleid pagina  elders op deze site.

Garanties voor de aankopen die u in het verleden heeft gedaan voor al onze webwinkels, eltomi, kados-online en bootenoutdoorstore.nl blijven gewoon van kracht! Uw order historie is bij het inloggen zichtbaar. Het kan zijn dat uw order nog niet in het systeem staat, maar daar werken wij aan. Overleg eventueel een pakbon/factuur of correspondentie. 

Volg ons op Facebook