Filteren op

Alle producten in de aanbieding
Heerlijk op wintersport!
Elastieke pistooltjes

Elastiek pistooltjes

Dit houten elastiekjes schietpistool is zeer eenvoudig te bedienen. Met de bijgeleverde elastiekjes kun je op meters afstand je doel raken. Leuk om veilig iets neer te schieten. Het is ook mogelijk om meerdere elastiekjes tegelijk af te schieten door er meer aan het houten tandwiel vast te maken. Leuk voor op school of op kantoor. Succes verzekerd !

Elastiek pistooltjes

Subcategorieën

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Actieve filters

Referentie: EG_0012_001X

Elastiek geweertje van hout

Beoordeling(en): 0

Dit houten elastiekjes schietgeweer is zeer eenvoudig te bedienen. Met de bijgeleverde elastiekjes kun je op meters afstand je doel raken. Leuk om veilig iets neer te "schieten". Het is ook mogelijk om meerdere elastiekjes tegelijk af te schieten door er meer aan het houten tandwiel vast te maken. Het schietgeweer is van hout en maakt gebruik van...

Prijs € 3,95
Meer
Levertijd 2 - 5 werkdagen!

Referentie: EP_0013_001X

Elastiekjes pistool van hout

Beoordeling(en): 0

Elastiek pistool van hout: Met de bijgeleverde elastiekjes kun je op meters afstand je doel raken. Leuk voor op school of op kantoor. Succes verzekerd!

Prijs € 3,95
Meer
Levertijd 2 - 5 werkdagen!

Referentie: EM_0003_001X

Magnum elastiekjes pistool

Beoordeling(en): 0

Elastiekjes Magnum van hout: Met de bijgeleverde elastiekjes kun je op meters afstand je doel raken. Leuk voor op school of op kantoor. Succes verzekerd!

Prijs € 3,95
Meer
Levertijd 2 - 5 werkdagen!