Adverteren

 

 

 

Retourneren en defecten

  

 

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 dagen contact op te nemen met KADOS-ONLINE.NL en de artikelen terug te sturen. 

 

 

Retourzendingen worden niet geaccepteerd zonder vooraf aan te melden via e-mail of telefoon. Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact met ons op via info@kados-online.nl of telefonisch via: 036-5242907

 

 

Stappenplan ruilen en retourneren:

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Dan moet u ons via een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Volg hiervoor onderstaande stappen zodat wij dit zo snel en soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

 

1. Meldt bij ons dat u een artikel retour wilt sturen via info@kados-online.nl of telefonisch via:

036-5242907 of vul het modelformulier voor herroeping in en stuur dit op via e-mail of per post samen met het defecte- of te retourneren product. 

 

Download hier het formulier in Pdf en Word formaat.

 

2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.

 

3. U stuurt het product samen met het ingevulde modelformulier retour naar:

 
CIB Nederland

t.a.v. Jacques Kijl

Omroepweg 11 Unit 3516

1324 KT Almere

 

4. Na ontvangst van uw zending, stuurt KADOS-ONLINE een ontvangstbevestiging via e-mail.

 

5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

 

 

Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending van het product en de kosten hiervan. Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten. Dit geldt niet voor de verzendkosten voor retour zendingen.

 

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden. 


HomeHome

Mandje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.

Nieuwe producten

Er zijn op dit moment geen nieuwe producten

Adverteren