Adverteren

 

Verzending van bestellingen

  

Uw zending

Pakketten worden over het algemeen verzonden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling en worden verzonden als brief- of pakketpost met PostNL (met track & trace nummer) of als verzekerd aangetekend pakket (verzekerd tot € 500,00) met DPD/GLS pakketservice. DPD pakketservice bied uw bestelling niet aan op zaterdag en niet op postbusnummers! Indien het product uit voorraad geleverd kan worden word deze verzonden binnen 3 werkdagen na betaling. Zendingen binnen Europa zijn ook mogelijk, de verzendkosten worden hiervoor automatisch berekend.

 

Zodra de zending is verzonden ontvangt u via e-mail bericht over. Als u liever de zending zelf af komt halen, gelieve dit in het keuzemenu verzending aan te vinken. U betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Afhalen na 19.00 uur s'avonds is niet mogelijk!

 

In de verzendkosten zitten de verwerkingskosten al bij in berekend. De werkelijk verzendkosten zijn dus lager dan dat u als verzendkosten in het betalingsblok ziet. Dit heeft te maken met de verwerkingskosten van PayPal en iDeal betalingen.

 

Alle briefpost-bestellingen worden verzonden met PostNL. De verzendkosten van uw bestelling worden automatisch berekend. PostNL pakket-zendingen tot maximaal 10KG kosten € 6,75 en € 12,20 voor pakketten tussen 10KG en 30KG. De verzenkosten voor DPD pakket zendingen worden herberekend als u kiest voor de optie - DPD pakketservice - in het bestelmenu. Bestellingen van meer dan € 50,00 worden gratis verzonden! In het geval van gratis verzending houden wij het recht om te kiezen voor de vervoerder. In de meeste gevallen zal dat DPD pakketpost of GLS zijn. Uw pakket zal worden verzonden op eigen risico, maar er is speciale zorg besteed aan de verpakking om de breekbare objecten te beschermen. Uw zending is stevig verpakt en uw items zijn goed beschermd.

 

Uw pakket is te volgen via:

 

PostNL pakketten: http://www.postpakketten.nl/klantenservice/tracktrace

 

DPD pakketservice: https://www.dpd.com/nl/Home/Verzenden/Verzenden-in-het-algemeen/Verzend-hulp2/Traceer-uw-pakket

 

GLS pakketservice: http://www.gls-info.nl/tracking


 
HomeHome

Mandje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.

Nieuwe producten

Er zijn op dit moment geen nieuwe producten

Adverteren